Børnesengetøj

Børnesengetøj fra Royabel produceret i økologisk bomuld. Vi laver sengetøj i Skandinavisk look som er flot, og som dit barn uden tvivl vil elske. Royabels sengetøj er lavet i 100pct. økologisk bomuld på en GOTS certificeret fabrik. Vores sengetøj til børn er helt specielt, og det pynter i ethvert børneværelse. Det samme gør vores flettede sengerand. Har I set vores fine flettet sengerand? Find disse her i 5 smukke farver.

Royabels koncept

Royabels børnesengetøj er lavet med 3 print og bare rolig. Disse print går ikke ud af mode, og erstattet af nye kollektioner. Vi har genkøbt samme kollektion af 2 omgange, fordi vores sengetøj er et hit. Børn elsker det. Vores print er håndtegnet med dinosaur, havdyr og fugle /enhjørning. Hvert print fortæller en historie, som måske kan være input til en god godnat historie?

I april 2020 opsagde vi samarbejdet med vores forhandlere, for at sælge vores produkter direkte til jer. Dette gjorde vi for at holde vores priser nede, så flere har råd til lækkert kvalitets sengetøj og produkter til børn. Dette gør naturligvis, at vi er afhængige af enhver ordrer og jeres ordrer betyder alverden.

Vores børnesengetøj

Royabels sengetøj til børn er lavet i baby, junior og voksen størrelse. Alle ud fra de danske standard størrelser for sengetøj. Har du set vores blog? Her har vi en masse tips og tricks om Royabels produkter. Find vores blogindlæg med information og praktiske råd om sengetøj her.

Se meget mere til vores lækre sengetøj på Royabels Instagram og Facebook profil.

 

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶