Information og praktiske råd om sengetøj

Sengetøj til børn er et vigtigt indkøb. Dine børn eller din baby bruger mange timer i sengen, så sengetøj til børn vil blive flittigt brugt. Royabels sengetøj er lavet i økologisk bomuld på en GOTS certificeret fabrik. Sengetøj kan holde i mange år, hvis du passer det korrekt.

Nedenfor finder du Royabels husmorråd til dit sengetøj:

Skifte sengetøj?

Du skal gerne skifte sengetøj hver 14. dag. Dette gælder både for dit eget sengetøj, men også for sengetøj til børn. Vores leverandør anbefaler at vores sengetøj skal vaskes på 40 grader, for at farverne og sengetøjet holder længst muligt.

Royabels sengetøj kan sagtens vaskes på 60 grader. Bemærk dog at som alle andre tekstiler vil farverne falme hurtigere, og sengetøjet kan have en kortere levetid. Har du eller dit barn husstøvmideallergi. Skal sengetøjet skiftes oftere og ALTID vaskes på 60 grader. Brug altid vaskemiddel, der er skånsomt for tekstiler, miljøet og allergivenligt.

Baby sengetøj hvor meget?

Royabel anbefaler 3-4 sengesæt til baby. Det er skønt at have sengetøj at skifte med, specielt hvis der i løbet af natten sker uheld eller der skal vaskes. Mange har også en ekstra dyne til barnevognen, så derfor er det altid rart med ekstra sæt.

Sengetøj med lynlås

Royabels dynebetræk lukkes med en god kvalitet lynlås, og dette er en god løsning både praktisk og visuelt. Lynlåsen er gemt, og derfor er der ikke noget, der forstyrrer dit barn i søvnen. Ingen snore, trykknapper eller knapper, som dit barn kan hive i. Sengetøj med lynlås er et fantastisk valg til både baby og større børn.

Baby sengetøj mål

Royabels baby sengetøj er lavet efter de danske standard størrelser. Vores baby sengetøj har målene: Dynebetræk 70x100cm. Hovedpudebetræk: 40x45cm.

Junior sengetøj mål

Royabels junior sengetøj er lavet efter de danske standard størrelser. Vores junior sengetøj har målene: Dynebetræk 100x140cm. Hovedpudebetræk: 40x45cm. Hovedpude betræk har samme størrelse som baby sengetøjet.

voksen sengetøj mål

Royabels voksen sengetøj er lavet efter de danske standard størrelser. Vores voksen sengetøj har målene: Dynebetræk 140x200cm. Hovedpudebetræk: 60x65cm.

Bemærk at der findes mange forskellige størrelser på sengetøj alt efter hvilket land du bor i. Royabels sengetøj er lavet efter de danske standard størrelser. Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig at din dyne og pude er lavet i de samme størrelser.

Royabels sengetøj

Find Royabels fine og børnevenlige sengetøj her. Print med dinosaur, enhjørninge og hvaler er et hit. I forhold til den fantastiske kvalitet, er vores sengetøj billigt. Da vi sælger direkte til dig uden fordyrende mellemled, og derfor kan vi opretholde samme gode kvalitet til billigere penge. Følg os på Instagram for inspiration til dit valg af sengetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶