Tilbud

Sengetøj junior (under havet)

DKK 175.00

Fineste junior sengetøj fra Royabel. En smuk verden med helt fantastiske havdyr. På dette print møder du fredfyldte hvaler og travle fisk. Et meget fint print, som både drenge og piger vil elske. Velkommen til livet under havet.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0007 Kategorier: ,

Beskrivelse

Sengetøj junior fra Royabel med hav tema. Royabel under havet sengetøj junior er utrolig populært. Vores kvalitets økologiske sengetøj er lavet i økologisk bomuld på en GOTS certificeret fabrik. GOTS certificering betyder, at der under produktion er taget højde for alle miljøkrav til produktion og arbejdsforhold. Der er i vores sengetøj ikke overskydende farve. Du kan være helt tryg ved, at lade dit barn eller baby sove med vores børne sengetøj med havdyr, hvaler og fisk.

Størrelser

Søger du sengetøj dreng eller pige, kan du være helt sikker. Ethvert barn vil elske dette børne sengesæt med havdyr. En smuk verden med helt fantastiske havdyr. På dette print møder du fredfyldte hvaler og travle fisk. Et meget fint print, som både drenge og piger vil elske. De fine figurer, gør en blød gave ekstra god. Royabels junior sengetøj dreng og pige laves i flere størrelser. Sengetøj junior, baby og voksen. Det er derfor et perfekt sengesæt til børnefødselsdag.

Vores sengetøj junior med havdyr er håndtegnet, og der er gjort et utrolig stort arbejde ud af enhver detalje på printet på vores økologisk voksen sengetøj. Vores sengesæt med figurer er hyggelige for de små at udforske og iagttage. Royabels børne sengetøj fortæller en historie, og figurene kan give anledning til gode snakke når barnet skal puttes eller til godnathistorie tid.

Royabels koncept

Hos Royabel gør vi det ekstra ud af vores produkter, de er lavet til børn, men som voksen er vores sengesæt også pænt at se på. Royabels børne interiør koncept er unik. Vi sælger nemlig vores produkter direkte til dig uden fordyrende mellemled, og derfor vil du se at vores produkter sælges til billigere penge end andet sengetøj lavet i samme høje kvalitet.

Vores Sengetøj til børn er lavet i økologisk bomuld og kommer i en matchende stofpose. Stofposen indeholder junior dynebetræk 100x140cm og hovedpudebetræk 40x45cm. Dynebetrækket med usynlig lynlås. Det er blødt og lavet i en lækker kvalitet.

Vaskeanvisning: 40°C

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sengetøj junior (under havet)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶