Hagesmæk silikone fra Royabel er et fantastisk produkt til baby og tumling. Silikone hagesmæk er uundværlige til de små, der skal lære at spise selv. Når baby skal spise selv, er der en periode, hvor maden falder ud af munden eller falder ned. Royabels fine baby smæk har en skål foran, hvor det mad, der falder ned lander i skålen.

Silikone

Silikone er et utroligt behageligt materiale for baby at have på. Det er let og medgørligt, og ligger sig til kroppen. Den er vandafvisende og meget nem at gøre ren. Vores silikone smæk er naturligvis 100 procent BPA-fri og produceret i fødevaregodkendt silikone.

Rengøring

Silikone hagesmække er nem at holde, og nem at rengøre. Du kan oftest hurtigt tørre den af med en fugtig klud, vaske den med vand og sæbe eller putte den i opvaskemaskinen. Den kan holde til at komme i opvaskemaskinen. De bliver ikke slidt eller grimme med tiden. Royabels hagesmække holder sig utrolig godt, og kan derved bruges til flere børn.

Justerbar hagesmæk

Det smarte ved en hagesmæk produceret i silikone er, at den har en justerbar lukning i halsen. Derfor kan den vokse med baby, og du kan gøre den mere eller mindre stram. Eller mere eller mindre lang. Spises der noget som sviner meget, såsom yoghurt eller grød. Så anbefaler vi fra Royabel at bruge en lang hagesmæk/stofble under silikonesmækken.

Blw - baby spiser selv

Skal din baby lære at spise selv? Hos Royabel har vi både disse hagesmække og vi har de fantastiske silikone skåle, der har sugekop under bunden og derved står bedre fast på bordet. Find vores fine silikone babyskål her.

Se vores fine silikoneprodukter i brug på royabels Instagram profil og bliv inspireret. Find os på Instagram her.

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶