Kører du BLW baby led weaning med din baby eller tumling? Så er Royabels silikone hagesmæk  og baby skål med sugekop perfekt. BLW baby led weaning er når din baby eller tumling skal spise selv. Vores silikone produkter er lavet 100 procent BPA-fri og uden nogen skadelige stoffer. Vi har udviklet den perfekte hagesmæk, der opfanger maden som tabes. Silikone hagesmækken er naturligvis vandtæt, så hagesmækken hjælper dit barn med at holde sig tør og ren. Hagesmækken har en god pasform specielt til børn / baby i alderen 6-36 måneder. Silikonen der er brugt til hagesmækken, er blød og medgørlig og gør at baby vil elske at have den på. Den generer ingen steder, og baby kan nemt bruge hænderne.

Royabel baby skål er perfekt til baby, der skal lære at spise selv. Der medfølger et låg, så du undgår cellofan eller staniol, hvis baby ikke spiser op. Sugekoppen gør, at skålen står bedre fast på bordet, og derfor falder den ikke så nemt på gulvet. Det hjælper baby til, at fokusere på maden i stedet for skålen, og det er nemmere at få maden op på skeen eller gaflen. Skålen kan gå i ovn, microbølgeovn og opvasker.

Vi håber, at I bliver inspireret til at jeres baby spiser selv. Ved BLW baby led weaning baby spiser selv, vil barnet få en hyggelig oplevelse ud af måltidet. Motorisk er det utrolig godt for dit barn, og jeg lover dig. Baby eller toddler vil elske det. Vores produkter er smukke og æstetisk passer de ind i ethvert hjem, så lad endelig vores hagesmække hænge fremme. De er lavet i smukke farver, der passer ind i ethvert hjem.

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶