Savlesmæk i muslin til baby, selvfølgelig 100pct økologisk bomuld. De er lavet i en række smukke farver og i to forskellige designs. De er så fine og behagelige for baby at have på, og kan naturligvis justeres i halsen. Bemærk vores savlesmæk fås i 2 designs. Læs nedenfor hvad forskellen er.

Royabel savlesmæk

Vores savlesmæk baby fås i helfarvet med 1 farve og med 2 farver, som er en vendbar udgave. Den vendbare udgave betyder blot, at du kan skifte farven på smækken ved at vende hagesmækken om. Det kan være at det skal matche et bestemt outfit. Royabel elsker at gøre lidt ekstra ud af produkterne, og vores savlesmæk har en indbygget strop, der giver Royabels savlesmæk et utrolig lækkert design. Desuden er de som alle vores muslin produkter lavet i en god tyk kvalitet. Læs mere om muslin nedenfor.

Muslin

Muslin er et løstvævet stof, der er vævet af det fineste bomuldsgarn. Da muslin er et vævet stof, fåes det i utrolig mange kvaliteter og tykkelser. Royabels muslin produkter er lavet af 4 lag vævet bomuldsgarn. Normalt god kvalitet af muslin er vævet med dobbelt lag, altså 2 lag vævet bomuldsgarn. De billigere typer kun med 1 lag vævet muslin. Det betyder er vores muslin stof er vævet dobbelt så tyk eller 4 gange så tykt, som det muslin du ellers kender fra alm. stofbleer.

Hvorfor bruge savlesmæk til baby?

Mine babyer har altid været afhængige af savlesmække. Specielt ved tandfrembrud, savler dit barn ekstra meget og for at beskytte tøjet, så er de fine savlesmækker geniale. Gylper dit barn, eller kommer der altid lidt ved siden af ved amning eller flaske. Så er det også en god ide med savlesmæk til baby. Desuden er det i de situationer også en god ide at bruge en stofble eller lignende. Find vores lækre stofbleer her. Lige så praktiske Royabels savlesmækker er lige så fin en accessorie er det. Desuden passer de perfekt til vores suttesnore, find dem her.

Se Royabels fine muslin produkter i brug på vores Instagram og Facebook profil.

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶