Tilbud

Enhjørning sengetøj (voksen)

DKK 225.00

Smukt økologisk sengetøj med enhjørning og fugle fra Royabel. Dette sengetøj er enhver piges drøm. Vores sengesæt er lavet i høj kvalitet og produceret under miljørigtige forhold. Dit barn vil uden tvivl elske det.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0002 Kategorier: ,

Beskrivelse

Royabel sengetøj enhjørning. Dette voksen sengetøj børn fra Royabel er utrolig populært. Vores kvalitets sengetøj voksen er lavet i økologisk bomuld på en GOTS certificeret fabrik. GOTS certificering betyder, at der under produktion er taget højde for alle miljøkrav til produktion og arbejdsforhold. Der er i vores sengetøj ikke overskydende farve. Du kan være helt tryg ved, at lade dit barn eller baby sove med vores sengetøj enhjørning og fugle.

Størrelser

Søger du sengetøj pige, kan du være helt sikker. Enhver pige vil elske dette sengetøj med enhjørning. Det er smukt, blødt og de fine håndtegnede figurer, gør en blød gave ekstra god. Royabels sengetøj pige laves i flere størrelser. Enhjørning sengetøj junior, baby og voksen. Det er derfor et perfekt sengesæt til børne fødselsdag eller til første store voksen sengesæt.

Vores sengetøj enhjørning er håndtegnet, og der er gjort et utrolig stort arbejde ud af enhver detalje på printet på vores økologisk sengetøj. Her er smukke svaner og ugler, der flyver fredfyldt i blandt andre fugle. Enhjørning flyver med store vinger og spreder lykke og håb på sin vej. Vores voksen sengesæt med figurer er hyggelige for de små at udforske og iagttage. Vores sengesæt fortæller en historie, og figurene kan give anledning til gode snakke når barnet skal puttes eller til godnathistorie tid.

Royabels koncept

Hos Royabel gør vi det ekstra ud af vores produkter, de er lavet til børn, men som voksen er vores sengetøj pige også smukt at se på. Royabels børne interiør koncept er unik. Vi sælger nemlig vores produkter direkte til dig uden fordyrende mellemled, og derfor vil du se at vores produkter sælges til billigere penge end andet sengetøj lavet i samme høje kvalitet.

Sengetøj med enhjørninge er lavet i økologisk bomuld og kommer i en matchende stofpose. Stofposen indeholder voksen dynebetræk 140x200cm og hovedpudebetræk passer dansk standard mål på ca. 60x65cm. Dynebetrækket med usynlig lynlås.

Vaskeanvisning: 40°C

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Enhjørning sengetøj (voksen)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶