Stofbleer hvor mange?

Stofbleer hvor mange skal man egentligt bruge. Det er et stort spørgsmål, og meget individuelt fra baby til baby. Stofbleer blev vi hurtigt afhængige af herhjemme, de kan bruges til alt fra at ligge på puslehynden, til gylp, herhjemme også som ekstra underlag i barnevognen eller vuggen.

Royabel anbefaler til en start 30 stofbleer. Vi har altid haft 10 gode stofbleer og 20 billige. De 10 gode kvalitets stofbleer, som er dem vi forhandler hos Royabel. Royabels stofbleer er gode som stofbleen i tasken. Kan dække og beskytte puslepuden. Perfekt til at svøbe / dække baby ved amning og så meget andet.

Stofbleer til puslepuden

Herhjemme har vi aldrig været fan af stofbleer på puslepuden. Den krøller sammen og ligger sig som en bylt på puslehynden. Vi har altid brugt bestemte stofbleer til puslehynden, så de ikke både bliver brugt til afføring og ved munden. Hygiejnisk har det altid været et no go herfra. Derfor synes jeg, at vores puslehynde stofbleer er fantastiske. De er lavet som et puslehynde betræk, som et stræklagen og er derfor hurtige at tage af og på. Find dem her. De er intet mindre end fantastiske, da de er lavet til det som de kan bruges til. nemlig at beskytte puslepuden. De bruges ikke til anden.

Økologiske stofbleer

Royabels stofbleer er lavet i økologisk bomuld. De er tykke da de er lavet med 4 lag vævninger, normale gode stofbleer er lavet af 2 lag vævet muslin. Derfor er vores stofbleer dobbelt så tykke, som almindelig gode stofbleer. Dermed også mere absorberende.

Følg Royabel på instagram for inspiration til puslepladsen, og for at se vores fine muslin produkter i brug. Husk det er individuelt med hensyn til stofbleer hvor mange der skal bruges. Disse råd er skrevet ud fra mine erfaringer som mor for mine tre børn.

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶