Økologiske stofbleer (olive)

DKK 49.00

Royabel kvalitets stofbleer i 100% økologisk bomuld. Store stofbleer 75x75cm som også kan bruges til svøb til nyfødte. Royabels stofbleer er smør bløde, lækker kvalitet og meget absorberende. De har en ophængsstrop så de kan bruges som gæstehåndklæde mm. Royabels økologiske stofbleer er uundværlige til de små.

 

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Økologiske stofbleer fra Royabel er bløde, smukke og tykke. Vores moderne stofbleer er lavet i økologisk bomuld på en GOTS certificeret fabrik. GOTS certificering betyder, at der under produktion er taget højde for alle miljøkrav til produktion og arbejdsforhold.

Hvad bruger man stofbleer til?

Stofbleer er uundværlige til de små. Vores økologiske stofbleer har mange anvendelses muligheder. Brug stofbleer til at svøbe baby, som gylpeklud, som putteklud, ved amning / flaske, som tynd tæppe og selvfølgelig ved puslepladsen. Ved puslepladsen er vores muslin pusleovertræk desuden fantastiske, da de ligger fast på puslehynden, når baby begynder at vende sig. Vores stofble overtræk er lavet som et stræklagen, der passer perfekt til puslehynden. Find vores puslehyndeovertræk her.

Luksus stofbleer

Vores økologiske stofbleer er lavet af 4lag vævninger, og er dobbelt så tykke som almindelig gode stofbleer, der typisk er produceret med 1 eller 2 lag vævninger alt efter kvaliteten. De er derfor meget absorberende. Alle vores stofbleer har en ophængsstrop, så de også kan bruges til gæstehåndklæde eller håndklæde i køkkenet. De er derfor utrolig anvendelige, også når baby er færdig med at bruge dem. De fås i 5 smukke farver: Cherry, old rose, pearl blue, gray og olive. Olive er utrolig smuk, den passer ind i ethvert hjem.

Størrelse: 75x75cm

Royabels økologiske stofbleer er store 75x75cm, de kan derfor bruges som små svøb til nyfødte ønsker I et større svøb eller tæppe, så se på vores luksus svøb baby i 120x120cm, som også er fantastisk som evt. barnevogns tæppe til sommer.

Royabels koncept

Hos Royabel gør vi lidt ekstra ud af vores produkter. Royabels børne interiør koncept er unik. Vi sælger nemlig vores produkter direkte til dig uden fordyrende mellemled, og derfor vil du se at vores produkter sælges til billigere penge end andet sengetøj lavet i samme høje kvalitet. Vi tror på at slowfashion er vejen frem, tekstilindustrier er enormt miljøbelastende. Vi producerer i mindre mængder og gerne med overskuds tekstil fra vores leverandør. Hos Royabel laves ingen nye kollektioner, og der skiftes ikke ud ved sæson. Vi får hele tiden nye produkter, men vores produkter er langtidsholdbare og kan genbruges til små søskende eller bruges til helt andre formål.

Vaskeanvisning leverandør: 60°C kan tørretrumbles. Bemærk Royabel anbefaler at vaske ved lavest mulig temperatur, for bedste holdbarhed og for at skåne miljøet. Stofbleerne holder sig bløde ved lufttørring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologiske stofbleer (olive)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶