Svøb baby (Cherry)

DKK 129.00

Blødeste babysvøb produceret med 4.lag åndbart økologisk bomuld. Royabel babysvøb er stort 120x120cm, og derfor kan det både bruges som svøb til baby men også som tæppe eller barnevognstæppe. Tæppet er minimalistisk, blød at ligge med men også flot som dekoration i hjemmet. Den har derfor mange anvendelses muligheder, også når baby er blevet større. Fås i 5 flotte farver.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Svøb til baby fra Royabel er store, bløde og smukke. Vores svøb er lavet i økologisk bomuld (muslin) på en GOTS certificeret fabrik. GOTS certificering betyder, at der under produktion er taget højde for alle miljøkrav til produktion og arbejdsforhold.

Vores svøb til baby er lavet af 4lag vævninger muslin, og de er bløde og tykke. De er store 120x120cm og i en blød lækker kvalitet. Når baby bliver større kan den sagtens bruges som alm tæppe eller baby tæppe i barnevogn. De er derfor utrolig anvendelige, også når baby er færdig med at bruge dem som babysvøb. Alle vores svøb til baby og stofbleer har en ophængsstrop. De fås i 5 smukke farver: old rose, cherry, olive, pearl blue og gray.

Hvorfor svøber man baby?
Svøb baby for at skabe tryghed. Når du svøber, så hjælper du baby med at skabe ro i kroppen. At svøbe baby kan derfor hjælpe, når baby skal falde i søvn. Vi har lavet vores svøb til baby i smør blød økologisk bomuld muslin. Er du i tvivl om hvordan du svøber baby, så se Royabels blog indlæg her. Hvor vi beskriver i trin, hvordan du svøber din baby. Din nyfødte baby kan du sagtens svøbe i vores luksus stofbleer. De er lidt mindre 75x75cm og derfor kan du svøbe baby lidt strammere, hvilket er godt for en nyfødt. Find vores stofbleer her.

Royabels koncept

Hos Royabel gør vi lidt ekstra ud af vores produkter. Royabels børne interiør koncept er unik. Vi sælger nemlig vores produkter direkte til dig uden fordyrende mellemled, og derfor vil du se at vores produkter sælges til billigere penge end produkter lavet i samme høje kvalitet. Vi tror på at slow fashion er vejen frem, tekstilindustrier er enormt miljøbelastende. Vi producerer i mindre mængder og gerne med overskuds tekstil fra vores leverandør. Hos Royabel laves ingen nye kollektioner, og der skiftes ikke ud ved sæson. Vi får hele tiden nye produkter, men vores produkter er langtidsholdbare og kan genbruges til små søskende eller bruges til helt andre formål.

Vaskeanvisning leverandør: 60°C kan tørretrumbles. Bemærk Royabel anbefaler at vaske ved lavest mulig temperatur, for bedste holdbarhed og for at skåne miljøet. Vores babysvøb holder sig bløde ved lufttørring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Svøb baby (Cherry)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶