Suttesnor (mustard)

DKK 75.00

Royabel suttesnor / suttekæde hjælper med at holde styr på sutten. Undgå at sutten falder på gulvet og bliver beskidt ved at bruge suttesnor. Suttesnoren er let at bruge, sæt clipsen fast på babys tøj, og hæft snoren eller silikoneringen fast på sutten. Lavet i et moderne design i tidens farver.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 22 Kategorier: ,

Beskrivelse

Royabel suttesnor med clips er lavet med fin bomuldssatin snor til at sætte sutten fast i, denne snor er perfekt hvis du bruger f.eks. Bibs sutter, eller andre sutter med hank. Desuden indeholder sutten en fleksibel silikonering som kan tages af og på, denne kan ligeledes bruges til sutter med hank, hvor ringen sættes over knoppen. Derudover kan suttekæden bruges til sutter uden hank som f.eks. Mam sutter.
En suttesnor med clips er uundværlig i en travl babyfamilies hverdag, og så behøver du kun at have en sut med på tur, da sutten ikke længere bliver væk. Royabels suttesnor er desuden lavet i et flot og simpelt design, der passer til ethvert baby outfit.

Vi værner om vores børn

Royabels suttesnor med clips er lavet i økologisk bomuld, og clipsen er selvfølgelig nikkelfri. Vi har lavet vores suttesnor for at passe bedst muligt på vores børn. Suttesnoren vejer intet, der er ikke tunge perler, sløjfer, bamser eller andre dimser på suttesnoren, der tynger på sutten og giver en større risiko for suttebid på dit barns tænder. Sutten giver altid en risiko for svamp på huden omkring dit barns mund, pga. manglende luft omkring munden. Bruger du suttesnor kun med silikonering, vil huden omkring sutten blive endnu mere indelukket. Derfor er Royabels suttekæde / suttesnor med clips både lavet med satinsnor og silikonering. Rent visuelt ser det kun smukt ud, og det gør at suttekæden er endnu lettere.

Vælg mellem 5 smukke jordfarver

mustard, støvet rosa, støvet grøn, kobberrød og beige.
Denne smukke karamel farve er blevet meget moderne. Den er unisex – passer til både drenge og piger. Bemærk at vi kun har fået et begrænset antal hjem, derfor skal du ikke vente for længe med at bestille.

Længde:
25cm inkl. Metal clips (nikkelfri)

Vaskeanvisning:
Håndvask. Ingen tørretumbler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Suttesnor (mustard)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶