Uro puslebord

Uro puslebord og tremmeseng. leder du efter sådan en? Du er kommet til det perfekte sted. Royabel laver smukke tidsløse baby uroer, der passer til tremmesengen, over puslebordet eller som en fin dekoration i loftet. Smukke til baby værelse og børne værelset.

Eventyrlig uro i barselsgave

Vorer skyuro passer perfekt til en babyshower eller en barselsgave. En perfekt gave til en mor der venter, og skal i gang med at indrette babyværelse. Der skal ikke så meget til, at gøre lidt ekstra ud af indretningen til en lille en. Vores uroer til puslebord og tremmeseng har hverken lyd eller blinkende effekter, men en babys behov for lyd og blink er slet ikke et behov. Royabel tror på rolige og trygge omgivelser med mor/far, er det der skaber en god pusleoplevelse. Er der brug for opmærksomhed på andet end mors hænder, er et lille skub til den fine uro puslebord mere end nok.

Vores uro til puslebord og tremmeseng er lavet i to udgaver. En fin måneuro med stjerner og sky (lavet i blå og pudder farvet) samt en skyuro med luft ballon (lavet i blå og rosa farvet). De er begge lavet i filt og passer perfekt sammen. De kan sagtens hænges sammen i en tæt klynge i loftet, perfekt når baby bliver større og skal have stor seng. Så er det så fantastisk med ting der kan genbruges og skabe hygge på børneværelset i mange år frem.

Inspiration til puslebord

Find inspiration til puslebordet ved Royabel her. Vi har så mange fine ting som puslepude betræk, stofbleer lavet i det lækreste muslin. Selvfølgelig i 100% økologisk bomuld. Fin meget mere inspiration på Royabels Instagram profil, og bliv inspireret med  lækre kvalitets produkter til de små. Alle Royabels produkter er nemlig lavet i høj kvalitet til gode priser. Alle skal have råd til miljørigtige luksus produkter til sine børn.

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶