Puslehynde finder du ikke endnu hos Royabel, men de smukke puslepude betræk finder du hos os. De er lavet så du undgår at bruge den løse stofble. Den ligger fast på puslehynden, og er derved et meget bedre alternativ til beskyttelse af puslehynde end den løse stofble. Bemærk at vores betræk er ikke vandtæt, puslepude betrækket er lavet af 100 pct. økologisk bomuld. Det er utrolig blødt og behageligt for baby at ligge på.

Muslin

Muslin er et løstvævet stof, der er vævet af det fineste bomuldsgarn. Da muslin er et vævet stof, fåes det i utrolig mange kvaliteter og tykkelser. Royabels muslin produkter er lavet af 4 lag vævet bomuldsgarn. Normalt god kvalitet af muslin er vævet med dobbelt lag, altså 2 lag vævet bomuldsgarn. De billigere typer kun med 1 lag vævet muslin. Dette betyder, at vores puslehynde betræk er lavet med stof, der er dobbelt så tykt som almindelig gode stofbleer. De beskytter derved bedre end de almindelige stofbleer. Vores tykke kvalitets stofbleer finder du her.

Hvorfor muslin puslepude betræk?

Af hygiejniske grunde er jeg fortaler for, at bruge en ting til mund og andet til numsen. Med Royabels puslepude betræk, der er lavet som et stræklagen til puslehynden. Vil du ikke blive fristet til at bruge de almindelige stofbleer til numsen. De er nemme og hurtige at tage af og på. Så du kan hurtigt skifte dem ud.

Royabel anbefaler

Royabel anbefaler at have 2 eller 3 puslepude betræk. Det gør at du altid har en eller to ekstra, hvis den ene skal vaskes. Er der en periode hvor der ofte sker uheld på puslehynden, så anbefaler vi at bruge et håndklæde eller en ekstra stofble over betrækket. Royabel puslepude betræk gør, at du ikke har brug for helt så mange stofbleer som ellers. Da vores puslehynde betræk tager funktionen med beskyttelse af puslepuden. Mangler du en fin uro til over puslehynden? Find Royabels fine baby uroer her.

Følg Royabel på Facebook og Instagram for inspiration til brug af Royabels produkter.

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶