Baby tæppe i økologisk muslin. Royabels baby tæppe eller store svøb er perfekt hvis du har en varm baby. Brug dem i stedet for dyne eller som et ekstra lagen for at beskytte madrassen. Brug den til at svøbe din baby. Du kan også have dem liggende i stuen som et tæppe til dig selv eller dine store børn.

Muslin

Muslin er et løstvævet stof, der er vævet af det fineste bomuldsgarn. Da muslin er et vævet stof, fåes det i utrolig mange kvaliteter og tykkelser. Royabels muslin produkter er lavet af 4 lag vævet bomuldsgarn. Normalt god kvalitet af muslin er vævet med dobbelt lag, altså 2 lag vævet bomuldsgarn. De billigere typer kun med 1 lag vævet muslin. Derfor er vores baby tæpper tykkere end almindelig muslin stof og derved mere anvendelige. Vores muslin produkter er lavet i et væld af smukke farver.

Tæppe til baby

Royabels tæppe til baby vil du kunne bruge altid også når din baby bliver stor. Vores tæppe har det fineste skandinaviske look og passer til ethvert hjem.  De måler 120cm x 120cm. Dermed er de store af et baby tæppe at være.

Hvorfor svøbe din baby?

Dit nyfødte barn er vant til at ligge i din mave, hvor der er trængt med plads og god varme. Royabel anbefaler at bruge vores kvalitets stofbleer til at svøbe dit nyfødte barn. Vores baby tæpper er 120cm x 120cm, og derved meget store til en lille nyfødt. Find vores lækre store stofbleer her.

Bliv inspireret og se Royabels lækre produkter i brug på vores Facebook og Instagram profiler. Samt bliv inspireret til farvevalg.

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶