Direkte fra os til dig uden fordyrende mellemled. Royabel designer bæredygtige produkter. Vi har kvalitet og dine børns barnlige øjne med, når vi designer vores produkter.

Luksus børneprodukter for alle:

Royabel producerer ikke produkter i kollektioner, vi ønsker at afhjælpe den miljøbelastede tekstil industri. Derfor producerer vi i mindre mængder, og har skåret den fordyrende mellemled væk. Vi bruger gerne left overs i vores produktion. Royabel mener, at alle skal have mulighed for at købe bæredygtige kvalitetsprodukter. Kvalitet og pris afspejles ikke hos Royabel. Hos os får du rigtig gode produkter til billigere penge. Produkter der kan bruges i arv.

Bæredygtighed:

Hos Royabel finder du bæredygtige produkter og interiør til dine børn. Produceret på en samvittighedsfuld måde og til en fornuftig pris. Vi arbejder udelukkende med miljøcertificerede leverandører. Vi sætter en ære i at producere kvalitetsprodukter, og bruge leverandører der går op i arbejdsforhold for sine ansatte.

Royabel historie:

Royabel er et ord, som jeg har brugt til mine to dejlige børn August og Isabel. De er mine vidundere, og de fortjener kun det bedste - ligesom dine børn. Ordet Royabel er selvfølgelig en sammentrækning af Royal, og mine børns navne August og Isabel. Cornelius berigede Royabel familien i August 2018.

Ideen om Royabel kom da jeg skulle indrette min store søns værelse. Mor jeg vil have sejt sengetøj var ordet. I min søgen på sejt sengetøj fandt jeg rigtig meget, men kvaliteten var dårlig, fyldt med overskydende farve og jeg fandt intet i økologisk bomuld. Dette er for mig rigtig vigtigt, da det viser, at der er taget ordentligt hånd om kemikalier. Derfor besluttede jeg mig for, at lave sengetøj med sjove, fine og seje print. Det har været svært, og jeg har fået hjælp af den dygtige designer Sara Abbondio.

Jeg hedder Mette. Det er mig der har startet Royabel, og det er mig der designer, pakker dine produkter og klarer alt arbejde hos Royabel. Det er et stort arbejde, men jeg elsker det, og sender kærlighed din vej hver gang du ligger en ordrer hos Royabel.

KH Mette

Royabel
Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶