Pusleplads inspiration

Pusleplads inspiration er der masser af hos Royabel. Vi har alt fra økologiske stofbleer, svøb / baby tæpper, puslehynde betræk og uro puslebord. Vores produkter findes i en række smukke farver, og er produceret i lækre materialer. Vores muslin stof, der bruges til stofbleer, svøb, puslehynde betræk og savlesmække er lavet i 100pct økologisk bomuld med 4 lag. Dette betyder, at vores stofbleer er dobbelt så tykke, som almindelig gode stofbleer og mere absorberende. Desuden er de produceret på en GOTS certificeret fabrik, der betyder, at de som har lavet det har gode løn- og arbejdsvilkår.

Hvorfor en pusleplads?

Med de helt små er en pusleplads nødvendig. Vores pusleplads har altid været i vores bryggers, hvor vi har en vandhane ved siden af. Det er et hjørne, som vi har brugt meget tid ved. Der skal ikke så meget til at gøre det fint, hyggeligt og ikke mindst praktisk. En fin uro og puslepude er et must.  Find den fine uro her, og læs om hvorfor vi ikke anbefaler uroer med musik og blink. Herhjemme har jeg altid brugt en puslehynde på bordpladen og en stofble henover for at beskytte puslepuden, men jeg har altid irriteret mig over den stofble. Når baby ligger mere uroligt, så ligger den sig altid som en klump midt på hynden. Derfor fandt jeg på vores muslin puslehynde betræk. Det er en stofble, der sidder fast på puslehynden. Den tages nemt af og på, og den fås i 5 flotte farver.  Find vores puslehynde betræk her.

Find desuden stofbleer og svøb/baby tæpper i vores fine muslin stof her hos os. Du kan finde meget mere inspiration til farver og puslepladsen på Royabels Instagram profil. Hvor du kan se vores fine produkter i brug.

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶