Sengerand baby fra Royabel er lavet som en flettet sengerand. Den passer perfekt til både baby og større børn, som en blød lang bamse at putte sig ind til. Vores sengeslange vokser med dine børn, den kan bruges omkring aktivitetstæppet for at afskærme baby fra et stort areal på gulvet. Den kan bruges i tremmesengen til at gøre sengen mindre til de nyfødte, vores senge slange kan desuden følge med over i junior seng og voksen seng. Her bruges den som en sengegavl eller lang pude til at sidde op ad. Måske for at sengen ikke skal føles helt så stor eller ukendt? Brug den også gerne i læsehjørnet eller til andre kreative ideer.

Sengerand baby og barn

Vores flettet sengerand er smuk og anvendelig, den fås i 5 flotte farver så du kan vælge den, der passer bedst til dit barn. Vores sengerand baby er lavet af velour materiale, der er rart og blødt at ligge op af. Er du ved at indrette babys værelse eller dit barns nye værelse, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Royabel laver fine børnevenlige produkter, som både du og dit barn vil elske. Vores produkter er lavet i et børnevenligt skandinavisk look og passer perfekt til ethvert baby- eller børneværelse.

Til dit barns seng have vi ikke kun den flettet sengerand. Vi har også vores meget populære sengetøj til børn, produceret i økologisk bomuld. Find vores smukke uroer til tremmeseng og puslehjørne. Eller find Royabel på Instagram og bliv inspireret af vores fine univers til din baby eller børneværelse.

Royabels koncept

Hos Royabel gør vi det ekstra ud af vores produkter, de er lavet til børn. Royabels børne interiør koncept er unik. Vi sælger nemlig vores produkter direkte til dig uden fordyrende mellemled, og derfor vil du se at vores produkter sælges til billigere penge end produkter lavet i samme høje kvalitet.

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶