Tilbud

Dinosaur Sengetøj (voksen)

DKK 225.00

Sejt voksen sengetøj til børn med dinosaur produceret i økologisk bomuld. På dette print møder du den seje T-rex, den kvikke trehorn og den store langhals i en skøn harmoni der ynder af fortid.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0005 Kategorier: ,

Beskrivelse

Royabel dinosaur voksen sengetøj til børn. Måske din søn eller datter skal have sit første voksen sengetøj? Så har du fundet det perfekte voksen sengetøj til børn. Dette voksen sengetøj dreng fra Royabel er utrolig populært. Vores kvalitets sengetøj voksen er lavet i økologisk bomuld på en GOTS certificeret fabrik. GOTS certificering betyder, at der under produktion er taget højde for alle miljøkrav til produktion og arbejdsforhold. Der er i vores sengetøj ikke overskydende farve. Du kan være helt tryg ved, at lade dit barn eller baby sove med vores sengetøj med dinosaur.

Størrelser

Søger du sengetøj dreng eller pige, kan du være helt sikker. Ethvert barn vil elske dette sæt voksen sengetøj til børn med dinosaur. Det er sejt, blødt og de fine håndtegnede figurer, gør en blød gave ekstra god. Royabels sengetøj dreng og pige laves i flere størrelser. Dinosaur sengetøj junior, baby og voksen. Det er derfor et perfekt sengesæt til børnefødselsdag.

Vores sengetøj med dinosaur er håndtegnet, og der er gjort et utrolig stort arbejde ud af enhver detalje på printet på vores økologisk voksen sengetøj. Her er den seje T-rex, den kvikke trehorn og den store langhals seje. Sejt sengetøj der ynder af fortid. Vores babysengesæt med figurer er hyggelige for de små at udforske og iagttage. Vores sengesæt fortæller en historie, og figurene kan give anledning til gode snakke når barnet skal puttes eller til godnathistorie tid.

Royabels koncept

Hos Royabel gør vi det ekstra ud af vores produkter, de er lavet til børn, men som voksen er vores sengesæt også pænt at se på. Royabels børne interiør koncept er unik. Vi sælger nemlig vores produkter direkte til dig uden fordyrende mellemled, og derfor vil du se at vores produkter sælges til billigere penge end andet sengetøj lavet i samme høje kvalitet.

Sengetøj med dinosaur er lavet i økologisk bomuld og kommer i en matchende stofpose. Stofposen indeholder voksen dynebetræk 140x200cm og hovedpudebetræk passer danske standard mål på ca. 60x65cm. Dynebetrækket med usynlig lynlås. Det er blødt og lavet i en lækker kvalitet.

Vaskeanvisning: 40°C

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dinosaur Sengetøj (voksen)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶