Tilbud

Dinosaur Sengetøj (baby)

DKK 125.00

Sejt dinosaur sengetøj fra Royabel i økologisk bomuld. På dette print møder du den seje T-rex, den kvikke trehorn og den store langhals i en skøn harmoni der ynder af fortid.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0003 Kategorier: ,

Beskrivelse

Royabel dino sengetøj. Dette junior sengetøj dreng fra Royabel er utrolig populært. Vores kvalitets dino sengetøj junior er lavet i økologisk bomuld på en GOTS certificeret fabrik. GOTS certificering betyder, at der under produktion er taget højde for alle miljøkrav til produktion og arbejdsforhold. Der er i vores dinosaur sengetøj ikke overskydende farve. Du kan være helt tryg ved, at lade dit barn eller baby sove med vores sengetøj med dinosaur.

Størrelser

Søger du dino sengetøj dreng eller pige, kan du være helt sikker. Ethvert barn vil elske dette dinosaur sengetøj. Det er sejt, blødt og de fine håndtegnede figurer, gør en blød gave ekstra god. Royabels sengetøj dreng og pige laves i flere størrelser. Dino sengetøj junior, baby og voksen. Det er derfor et perfekt sengesæt til børnefødselsdag.

Vores sengetøj med dinosaur er håndtegnet, og der er gjort et utrolig stort arbejde ud af enhver detalje på printet på vores økologisk baby sengetøj. Her er den seje T-rex, den kvikke trehorn og den store langhals. Sejt sengetøj der ynder af fortid. Vores babysengesæt med figurer er hyggelige for de små at udforske og iagttage. Vores sengesæt fortæller en historie, og figurene kan give anledning til gode snakke når barnet skal puttes eller til godnathistorie tid.

Royabels koncept

Hos Royabel gør vi det ekstra ud af vores produkter, de er lavet til børn, men som voksen er vores sengesæt også pænt at se på. Royabels børne interiør koncept er unik. Vi sælger nemlig vores produkter direkte til dig uden fordyrende mellemled, og derfor vil du se at vores produkter sælges til billigere penge end andet sengetøj lavet i samme høje kvalitet.

Sengetøj med dinosaur er lavet i økologisk bomuld og kommer i en matchende stofpose. Stofposen indeholder baby dynebetræk 70x100cm og hovedpudebetræk 40x45cm. Dynebetrækket med usynlig lynlås. Det er blødt og lavet i en lækker kvalitet.

Vaskeanvisning: 40°C

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dinosaur Sengetøj (baby)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶