Hagesmæk (oliven/grå)

DKK 59.00

Savlesmæk til baby i lækker kvalitet. Produceret af blød økologisk muslin. Denne savlesmæk er lavet som vendbar med to farver oliven og grå. Savlesmække er uundværlige, når man har en baby, der gylper eller savler meget måske på grund af tandfrembrud.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Hagesmæk lavet i det blødeste muslin økologisk bomuld. Savlesmække fra Royabel er perfekt til baby og tumling, der savler meget ved tandfrembrud eller som lille hagesmæk, når der skal spises. Vores savlesmæk baby er lavet i et enkelt og nordisk design. Størrelsen i halsen kan reguleres. Denne savlesmæk er vendbar med to farver grå og oliven. Find også vores savlesmæk i èn farve her.

Hvorfor bruge savlesmæk?

Savlesmække er uundværlige. Specielt når der kommer tænder. Tænder bryder frem når baby er omkring 6-8mdr og får de sidste kindtænder, når barnet er 20-30 mdr. Typisk vil dit barn savle mere under tandfrembrud, så for ikke at skifte tøj hele tiden, kan du bruge savlesmækken. Så er en bandana savlesmæk rigtig god, da den hurtigt kan skiftes eller hænge til tørre. Vores bandana savlesmæk har en hængestrop, så den nemt kan hænges op. Mangler du en hagesmæk til når baby skal spise eller drikke, så er vores silikone hagesmække fantastiske. Find disse her.

Hagesmæk baby i flere farver og former

Royabel laver savlesmækker til baby i flere farver og designs. Alle lavet i det blødeste muslin. Denne savlesmæk er lavet i en vendbar oliven og grå farve med en flot beige farvet tråd. Perfekt til piger og drenge. Ønsker du en savlesmæk med kun en farvenuance, så skal du se på vores andre smække. Find allle vores savlesmækker her.

Royabels koncept

Hos Royabel gør vi lidt ekstra ud af vores produkter. Royabels børne interiør koncept er unik. Vi sælger nemlig vores produkter direkte til dig uden fordyrende mellemled, og derfor vil du se at vores produkter sælges til billigere penge end produkter lavet i samme høje kvalitet. Vi tror på at slow fashion er vejen frem, tekstilindustrier er enormt miljøbelastende. Vi producerer i mindre mængder og gerne med overskuds tekstil fra vores leverandør. Hos Royabel laves ingen nye kollektioner, og der skiftes ikke ud ved sæson. Vi får hele tiden nye produkter, men vores produkter er langtidsholdbare og kan genbruges til små søskende eller bruges til helt andre formål.

Vaskeanvisning: Anbefales at vaske ved 30 grader uden brug af tørretrumbler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hagesmæk (oliven/grå)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶