Baby skål (mustrad)

DKK 99.00

De her er smarte. Royabel baby skåle i kvalitets silikone uden BPA og uden phthalater. Selvfølgelig fødevaregodkendt. Skålen har en sugekop under bunden, så den står godt fast på bordet. Den går ikke i stykker, sætter sig fast på bordet og har et låg, der passer til hvis baby ikke spiser op. De kan puttes i ovn samt microbølgeovn, samt kan den puttes i fryseren. Desuden kan den gå i opvaskemaskinen. Altså har baby skålen mange gode egenskaber, ud over at være en skål baby spiser af. Passer perfekt sammen med Royabel silikone bib, når baby /toddler skal lære at spise selv.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Royabel baby skål med sugekop. Silikone skålen har en sugekop under bunden, der gør at skålen sætter sig bedre fast til underlaget. Dette er specielt godt til børn i alderen 0-2år, der skal lære at spise selv. Vores skål er lavet i fødevaregodkendt silikone, og dermed fri for BPA og phthalater. Desuden kan Royabel skål med sugekop gå i microbølgeovn og almindelig ovn, så babys mad kan opvarmes direkte. Der medfølger også et låg, så hvis den lille ikke spiser op, putter du blot låget på og i køleskabet. Hvilket er godt for miljøet, da cellofan er overflødigt.

Fødevaregodkendt silikone

Dit barn fortjener det bedste, og Royabel ønsker kun det bedste for vores børn. Vores silikone skål der ikke vælter er fri for skadelige og hormonforstyrrende indholdsstoffer som BPA, PVC og phthalater. De er lavet af fødevaregodkendt silikone, og du kan trygt bruge Royabel baby skål til din baby eller toddler. Den kan desuden trygt bruges til opvarmning af mad i enten ovn eller microbølgeovn, sørg dog for at tage låget af. Desuden er den godkendt til at blive puttet i fryseren.

BLW

Kører du BLW med din baby, så baby får lov til at spise alt selv, vil du elske vores baby skål med sugekop. For en baby / toddler der skal lære, at spise selv er Royabel baby skål der ikke vælter en fantastisk opfindelse. Sugekoppen gør det lettere for baby, at få mad op på skeen, da skålen ikke rykker sig. Det er også svært for baby, at kaste skålen på gulvet. Skulle dette dog ske, er der ingen panik, Royabel baby skål er nemlig lavet af silikone, der er medgørlig og skålen går ikke i stykker ved tab på gulvet.

Farver

Royabel baby skål er utrolig enkel i udtrykket, og kan også bruges som almindelige skåle. Sugekoppen aktiveres, når man trykker en smule oven på skålen. Skålene er lavet i smukke moderne farver, der passer på ethvert bord.
Vores baby skål der ikke vælter er lavet i 4 smukke neutrale farver der passer både til piger og drenge. Denne smukke mustard farve er meget populær og passer ind i ethvert hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baby skål (mustrad)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶