Silikone Hagesmæk (grå)

DKK 79.00

Royabel silikone hagesmæk er praktisk og komfortabel for din baby. Vores silikone bibs har et tidsløst og elegant design. Lavet af fødevaregodkendt silikone, disse hagesmække er naturligvis BPA og phthalat fri. Foran på hagesmækken er der en dyb lomme, som griber mad. Dette holder din baby og området rundt om baby rent.
Royabel silikone bibs er lette at holde ren. Vores silikone hagesmække modstår pletter og absorberer ikke vand.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Royabel Silikone bibs er uundværlige med en baby – toddler i hjemmet, der skal lære at spise selv. Vores silikone bibs er lavet af BPA og phthalat fri silikone, naturligvis godkendt til fødevarer. De er holdbare, og kan gå i arv til lillebror/lillesøster. Jeg lover jer, når først I har prøvet Royabel silikone hagesmække, så bruger I ikke andet. Royabel bibs er praktiske, smukke og vejer intet. Så de er meget komfortable for baby at have på. Desuden er de lette at rengøre, de kan skylles under vandhanen, tørres med en fugtig klud eller puttes i opvaskemaskinen.

BLW

Kører du BLW eller lader du dit lille barn spise meget selv. Så er silikone hagesmækken oplagt til dit barn. Den har en komfortabel pasform, og er let at rengøre. Silikone bibs modstår pletter og absorberer ikke vand. Tjek lige vores Royabel bowl spise skål til baby ud også, den har sugekop under bunden og går ikke i stykker hvis den ryger på gulvet, da den ligeledes er lavet af kvalitets silikone. Den har en dyb lomme, der griber maden.

Størrelse

Royabel silikone hagesmæk kan justeres i størrelsen. Vi anbefaler at den bruges fra 6mdr – 36mdr. Dog kan større børn også sagtens bruge silikone hagesmækken. Den er meget medgørlig og utrolig behagelig for dit barn at have på. Hagesmækken lukkes i nakken, så baby kan ikke selv få hagesmækken af. Lukkes med justerbare knapper, så halsviden kan vokse med dit barns størrelse.

BPA fri silikone

Dit barn fortjener det bedste, og Royabel ønsker kun det bedste for vores børn. Silikone hagesmækken er fri for skadelige og hormonforstyrrende indholdsstoffer som BPA, PVC og phthalater. De er lavet af fødevaregodkendt silikone, og du kan trygt bruge Royabel Silikone bibs til din baby eller toddler.

Renhold

Royabel silikone bibs er lette at holde rent. Det nemmeste er at skylle den under vandhanen evt. med sæbe, ellers kan den blot tørres af med en fugtig klud. Desuden kan hagesmækken gå i opvaskemaskinen.

Farver

Vi har valgt 5 smukke naturlige farver. Royabel mener ikke, at hagesmækken bør tage babys focus fra måltidet, så derfor er farverne i dusede naturlige toner. De kan hænge og pynte i ethvert hjem. Denne grå farve er meget populær. Unisex passer både til piger og drenge.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silikone Hagesmæk (grå)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶