Suttesnor (rust)

DKK 75.00

Royabels suttesnor med ring hjælper med at holde styr på sutten. Undgå at sutten falder på gulvet og bliver beskidt ved at bruge suttesnor. Suttesnoren er let at bruge, sæt clipsen fast på babys tøj, og hæft snoren eller silikoneringen fast på sutten. Lavet i et moderne design i tidens farver.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 24 Kategorier: ,

Beskrivelse

Suttesnor fra Royabel er smuk og enkel. Passer til alle sutter også bibs sutter og mam sutter. Suttekæden er lavet med en fin bomuldssatin snor til at sætte sutten fast i, denne suttesnor er perfekt til bl.a. bibs sutter eller andre sutter med hank. Suttekæden passer også til sutter uden hank f.eks. Mam sutter, da sutten indeholder en fleksibel silikonering som kan tages af og på.
En suttesnor med clips er uundværlig i en travl baby families hverdag, og så behøver du kun at have en sut med på tur, da sutten ikke længere bliver væk. Royabels suttesnor er desuden lavet i et flot og simpelt design, der passer til ethvert baby outfit.

Vi værner om vores børn

Royabels suttesnor er lavet i økologisk bomuld, og clipsen er selvfølgelig nikkelfri. Vi har lavet vores suttesnor for at passe bedst muligt på vores børn. Suttesnoren vejer intet, der er ikke tunge perler, sløjfer, bamser eller andre dimser på suttesnoren, der tynger på sutten og giver en større risiko for suttebid på dit barns tænder. Sutten giver altid en risiko for svamp på huden omkring dit barns mund, pga. manglende luft omkring munden. Bruger du suttesnor kun med silikonering, vil huden omkring sutten blive endnu mere indelukket, specielt når du bruger sutter uden hank f.eks. mam sutter. Derfor er Royabels suttekæde både lavet med satinsnor og silikonering. Rent visuelt ser det kun smukt ud, og det gør at suttekæden er endnu lettere.

Vælg mellem 5 smukke jordfarver

mustard, støvet rosa, støvet grøn, rust og råhvid.
Denne støvede rust farve er endnu smukkere i virkeligheden. Den passer perfekt til ethvert outfit, den er unisex – passer både til drenge og piger. Bemærk at vi kun har fået et begrænset antal hjem, derfor skal du ikke vente for længe med at bestille.

Længde:
25cm inkl. Metal clips (nikkelfri)

Vaskeanvisning:
Håndvask. Ingen tørretumbler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Suttesnor (rust)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶