Skyuro med luftballon (rosa)

(1 kundeanmeldelse)

DKK 179.00

Fineste skyuro med luftballon lavet i filt. Uroen indeholder en luftballon der skaber magi, med svævende skyer og dråber. Luftballon uroen skaber en smuk harmoni over puslepladsen eller over tremmesengen / vuggen.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0013 Kategorier: ,

Beskrivelse

Skyuro med luftballon fineste baby uro med regndråber, luft ballon og skyer som kan bevæge sig og drage babys opmærksomhed. Vores skyuro i filt er meget populær, og er en bestseller i Royabel universet. Det forstår vi godt, da vores baby uro er flot, simpel og den fylder ikke meget, så den passer til de fleste puslehjørner eller over tremmesengen. Den er også utrolig fin sammen med vores smukke måneuro. Se vores andre varer.

Skyuro i flere farver

Royabels luftballon uro er lavet til både drenge og piger. Den er fin, og kan vokse med barnet. Som baby kan den hænge over puslebordet eller tremmesengen, når baby bliver større kan vores skyuro hænge med en lille clips i loftet og pynte. Vores baby mobile er håndlavet af filt, så variationer kan forekomme.

Royabel sky uro er perfekt som barselsgave, som gave til nybagt mor eller som baby shower gave.

Når baby ligger på puslepuden er det en god ide, at have noget perifært der fanger babys opmærksomhed. Royabels skyuro er simpel og smuk, og hvis man ikke puffer til uroen vil baby ikke bemærke den synderligt. Derfor kan du stadigvæk opretholde øjenkontakt og smil ved bleskift, og hurtigt puffe til uroen hvis baby har brug for mere end øjenkontakt til at ligge stille. Når der puffes til uroen vil skyer, dråber og luftballon bevæge sig fint.

Royabels koncept

Hos Royabel gør vi lidt ekstra ud af vores produkter, de er lavet til børn og babyer, men som voksen er vores sky uro med luftballon også smukt at se på. Royabels børne interiør koncept er unik. Vi sælger nemlig vores produkter direkte til dig uden fordyrende mellemled, og derfor vil du se at vores produkter sælges til billigere penge end andre produkter lavet i samme høje kvalitet.

Fjern støv med støvkost eller klud, da vores sky uro ikke tåler maskinvask.

Bemærk venligst at en baby mobile er et visuelt legetøj, der skal drage babys syn. Derfor bør uroen hænges, så den lille ikke hiver fat i den.

1 anmeldelse af Skyuro med luftballon (rosa)

  1. Rikke

    Smukkeste uro! Den får helt klart anbefaling.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶