Sengerand grå (lys grå)

DKK 549.00

Utrolig flot og dekorativ flettet sengerand. Passer perfekt til tremmeseng, juniorseng eller når barnet vokser op til voksen seng. Fungerer som sengeslange, der beskytter din baby/barn, og gør sengen mindre og mere tryg at ligge i. Vores sengerand er derved utrolig anvendelig og vokser med dit barn, som har glæde af den i mange år frem.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Sengerand grå fra Royabel perfekt til tremmeseng, juniorseng eller kravlegård. Royabels grå sengerand fungerer på samme måde som en sengeslange, og skaber en tryk og hyggelig stemning i baby eller juniorseng. En flettet sengerand er en fantastisk hjælp, når baby er færdig med sin babynest. En senge slange skaber en hyggelig rede for baby i den større tremmeseng, og gør tremmesengen mindre. Vores sengerands slange / baby sengerand er lavet i fem smukke farver: Sand, mørk grå, lys grå, støvet rosa og rosa.

Anvendelighed

En tyk sengerand grå kan følge dit barn fra tremmeseng, videre over i juniorseng og børneseng. Den fungerer som sengegavl, og er god at sidde op ad. Den er derfor også fin til tumlehjørnet eller omkring babys aktivitetsstativ, så baby oplever at ligge mere trygt her. Mange bruger vores sengerand som junior sengerand, da den fungerer som pude og isolerer dit barn fra en kold væg eller sengegavl.
Bemærk venligst at vores flettede sengerand pige er lavet som en senge slange, således at den ikke behøver at gå hele vejen rundt om tremmesengen.
Vores sengerand baby er perfekt til både drenge og pige værelset, og dit barn kan bruge den i mange år. Det er en meget anvendelig og dekorativ sengeslange / sengerand.

Størrelse

Royabels flettet sengerand grå er på nuværende tidspunkt kun lavet i størrelsen 250cm og højde ca. 16 cm. Den er lavet med 4 snorede fletninger, så den får en god højde og stabilitet. Vores sengerand er perfekt til både tremmeseng, juniorseng og barneseng. En flettet sengerand er perfekt til stokke tremmeseng. Denne er dog lidt for lang til Stokke mini, hvor du bliver nødt til at tage en af enderne ud gennem tremmerne.

Royabels koncept

Hos Royabel gør vi lidt ekstra ud af vores produkter. Royabels børne interiør koncept er unik. Vi sælger nemlig vores produkter direkte til dig uden fordyrende mellemled. Derfor vil du se at vores produkter sælges til billigere penge end produkter lavet i samme høje kvalitet. Vi tror på at slowfashion er vejen frem, tekstilindustrier er enormt miljøbelastende. Vi producerer i mindre mængder og gerne med overskuds tekstil fra vores leverandør. Hos Royabel laves ingen nye kollektioner, og der skiftes ikke ud ved sæson. Vi får hele tiden nye produkter, men vores produkter er langtidsholdbare og kan genbruges til små søskende eller bruges til helt andre formål.

Vores sengerands slange / baby sengerand er lavet i fem smukke farver: Sand, mørk grå, lys grå, støvet rosa og rosa.
Den er lavet af velour med polyester fyld, og er utrolig dejlig behagelig for baby og barn at ligge op af. Bliv inspireret eller se flere af vores flotte produkter på Instagram.

Vaskeanvisning: 30 grader. Royabel anbefaler ikke tørretumbler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sengerand grå (lys grå)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶