Sæbepose

DKK 35.00

Sæbepose til badeværelset fra Royabel. Sæbe besparende pose som er utrolig anvendelig i hjemmet. Anbring sæberester eller yndlings håndsæben i posen og luk den. Sæbeposen vil gøre at håndsæben skummer hurtigere, og dermed vil du bruge mindre sæbe på håndvask. Desuden masserer og skrubber posen din hud og dine hænder bliver rengjort på en god og behagelig måde.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Sæbepose til badeværelset fra Royabel. Anbring sæberester eller yndlings håndsæben i posen og luk den. Sæbeposen vil gøre at håndsæben skummer hurtigere, og dermed vil du bruge mindre sæbe på håndvask. Desuden masserer og skrubber posen din hud og dine hænder bliver rengjort på en god og behagelig måde.

Zero waste

Vær miljøbevist og tænk på unødvendig affald. Spar plastic dunkene når du køber sæbe, og køb i stedet almindelig fast håndsæbe. Det er blevet meget populært at tænke på miljøet, og det er i høj grad nødvendigt. Med sæbeposen kan du genbruge sæberester, som kan puttes sammen i posen, og fungere som en helt almindelig håndsæbe. Desuden kan sæbeposen hænges op så sæben tørrer hurtigere. På denne måde vil sæben have en længere levetid.

Den passer til langt de fleste sæber, og er en perfekt metode til at bruge sæberester. Det er godt for vores planet og miljøet, og selvfølgelig en god måde at spare penge på i den lange bane. Perfekt til en miljøbevist familie.

Sæbepose anvendelse

Brug en sæbepose ved håndvasken i badeværelset eller køkkenet. Den er desuden fantastisk i brusebadet eller karbadet, da en sæbepose er fantastisk til at massere kroppen imens man sæbes ind. Den eksfolierende sæbepose er lavet af fin sisal og den er blød og skader ikke huden – Meget komfortabel. Den strikkede sisal pose skrubber kroppen behageligt i badet.

Anvendelse: Sæbeposen er utrolig nem at bruge. Put fast håndsæbe eller sæberester i posen. Stram snorene sammen og bind en knude. Hæng den i badet eller ved siden af håndvasken. Hæng altid sæbepose med sæbe op efter brug for at lufttørre, så vil håndsæben holde længere. Kun maskinvask hvis nødvendigt.

Størrelse

Størrelse på sæbepose: omkring 9x13cm. Bemærk venligst at denne varer kun indeholder én sæbepose. Intet andet er inkluderet.

Har du set vores fine økologiske bomulds muslin klude på 75x75cm. De er super lækre til at bruge som håndklæde til at tørre fingrene i eller til at tørre håret i efter bad. De fås i 5 flotte farver. Find dem her.

Se mange flere Royabel produkter på vores Instagram profil her.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sæbepose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶