Puslepude betræk (old rose)

(1 kundeanmeldelse)

DKK 129.00

Kender du det? Når baby begynder at ligge mere urolig på puslepuden og den stofble, som ligger på puslehynden for at beskytte puden, altid ligger krøllet sammen. For at løse problemet på dette, har Royabel lavet et betræk til puslepude, der hurtigt kan tages af og på. Vores betræk er lavet i vores tykke muslin stof, der er lavet med 4.lag vævninger og derfor er kvaliteten dobbelt så tyk og absorberende, som almindelig gode stofbleer. I øvrigt er den blød og utrolig komfortabel for baby at ligge på. Desuden er de rigtig fine at kigge på, så vores betræk til puslepude er perfekt hvis du har en ældre puslepude, der skal friskes op. Vores puslepude betræk er også perfekt, hvis du ønsker en smartere måde at beskytte puslepuden på end den løse stofble.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Puslepude betræk af vores lækre 4.lag muslin, det er blødt som smør og har den fineste struktur pga. vævningen. Vores puslepude betræk er lavet i økologisk bomuld (muslin) produceret på en GOTS certificeret fabrik. GOTS certificering betyder, at der under produktion er taget højde for alle miljøkrav til produktion og arbejdsforhold.

Kender du problemet?

Når baby begynder at ligge mere urolig på puslepuden og den stofble, som ligger på puslehynden for at beskytte puden, altid ligger krøllet sammen. For at løse problemet på dette, har Royabel lavet et puslepude betræk, der hurtigt kan tages af og på. Vores betræk er lavet i vores tykke muslin stof, der er lavet med 4.lag vævninger og derfor er kvaliteten dobbelt så tyk og absorberende, som almindelig gode stofbleer. I øvrigt er den blød og utrolig komfortabel for baby at ligge på. Desuden er de rigtig fine at kigge på, så vores betræk til puslepude er perfekt hvis du har en ældre puslepude, der skal friskes op. Vores puslepude betræk er også perfekt, hvis du ønsker en smartere måde at beskytte puslepuden på end den løse stofble.

Vores betræk til puslepude er lavet som et stræklagen, og er utrolig nem at tage af og på. Puslepude betrækket passer til vores stofbleer. De laves i 5 flotte farver, så de passer ind i ethvert hjem. Vælg mellem gray, cherry, old rose, pearl blue og olive.

Royabels koncept

Hos Royabel gør vi lidt ekstra ud af vores produkter. Royabels børne interiør koncept er unik. Vi sælger nemlig vores produkter direkte til dig uden fordyrende mellemled, og derfor vil du se at vores produkter sælges til billigere penge end produkter lavet i samme høje kvalitet. Vi tror på at slow fashion er vejen frem, tekstilindustrier er enormt miljøbelastende. Vi producerer i mindre mængder og gerne med overskuds tekstil fra vores leverandør. Hos Royabel laves ingen nye kollektioner, og der skiftes ikke ud ved sæson. Vi får hele tiden nye produkter, men vores produkter er langtidsholdbare og kan genbruges til små søskende eller bruges til helt andre formål.

Størrelse: 50x65cm. Svarende til standard størrelsen på en alm. dansk puslepude. Bemærk at betrækket kan strække sig en del.

Vaskeanvisning leverandør: 60°C kan tørretrumbles. Bemærk Royabel anbefaler at vaske ved lavest mulig temperatur, for bedste holdbarhed og for at skåne miljøet. Vores puslepude betræk holder sig bløde ved lufttørring.

1 anmeldelse af Puslepude betræk (old rose)

  1. Line

    Betrækket lever fuldstændig op til dens beskrivelse! Stoffet er utrolig lækker, i både tykkelse og blødhed. Jeg kunne bestemt godt bruge flere af disse lækre og funktionelle pulsebetræk!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶