Baby uro (blå)

DKK 179.00

Skyuro med måne og stjerner utrolig fin over tremmeseng eller vugge. Skaber en hyggelig stemning omkring baby eller barn. Uro sky kan sagtens hænge på børneværelset, og dermed vokse med barnet.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Baby uro med måne, sky og stjerner. Smukkeste skyuro lavet af filt, og et rigtig godt bud på en barselsgave. Hænger smukt over vugge eller tremmeseng, eller i loftet over barnesengen. Royabels baby uro er en utrolig flot dekoration til baby værelset, og skaber en hyggelig stemning. Desuden kan den gro med barnet og er også utrolig fin i loftet over juniorsengen. Den passer perfekt til vores smukke flettet sengerand, find denne her. Baby uroer med sky og måne er lavet i to farve kombinationer: Blå og pudder begge med grå måne.

Design historie

Royabels måneuro er designet af mig for over 5 år siden, hvor jeg selv syede hver og en til jer. Dengang var det en bestseller, og I er mange der har efterspurgt den siden. Endelig kan jeg sige, at nu er den her igen. Smuk, simpel og meget tidløs sky uro med måne. Se mere om Royabels historie på vores Instagram. Desuden passer den utrolig flot til vores Skyuro med luftballon, find denne her. Lav et hjørne i loftet på børneværelset med smukke sky uroer, det skaber en utrolig hyggelig stemning på et drenge- eller pige værelse.

Royabels baby uro er lavet til både drenge og piger. Farvekombinationerne er utrolig smukke. Denne skyuro kommer i en æske. Den er perfekt som barselsgave, som gave til ny mor eller som baby shower gave.

Royabels koncept

Hos Royabel gør vi lidt ekstra ud af vores produkter, de er lavet til børn og babyer, men som voksen er vores måne uro også smukt at se på. Royabels børne interiør koncept er unik. Vi sælger nemlig vores produkter direkte til dig uden fordyrende mellemled, og derfor vil du se at vores produkter sælges til billigere penge end andre produkter lavet i samme høje kvalitet.

Fjern støv med støvkost eller klud, da vores  baby uro ikke tåler maskinvask.

Bemærk venligst at en baby mobile er et visuelt legetøj, der skal drage babys syn. Derfor bør uroen hænges, så den lille ikke hiver fat i den.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baby uro (blå)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Royabel er lukket ~ Tak for mange gode år 🫶